In week 38 van 2019 organiseerde Qmusic binnen één week een volledige bruiloft. Peter Mentzij, vestigingsmanager van Workbus Uitzendbureau en parttime buschauffeur, hoorde hen op de radio. De bus hadden ze al, dankzij Pouw Vervoer, alleen nog een chauffeur. Peter belde op en gaf aan dat hij en collega Marius Gerrits, accountmanager Workbus Uitzendbureau, wel wilden helpen. Zo geregeld, zo gedaan. En zo moesten zij op vrijdag 20 september al in de vroege uurtjes hun bed uit.

Als buschauffeur moet je soms vroeg je bed uit

Allereerst moesten Peter en Marius naar Vianen waar de bus opgehaald moest worden. Een prachtige, nieuwe bus en Johan Pouw was aanwezig om ze uit te zwaaien. Ze begonnen in Veenendaal en nadat alle gasten waren opgehaald reden zij richting de trouwlocatie, de Oranjerie in Langbroek. Peter en Marius hadden de locatie nog niet gezien en stonden voor een verrassing. De bus paste net aan, met aan beide kanten nog zo een twee centimeter ruimte. Het applaus dat volgde was welverdiend!

Terwijl de Qmusic crew, waaronder Mattie en Marieke, aan het opbouwen waren, genoten Peter en Marius van een bakje koffie en broodje. Uiteraard hebben ze ook veel foto’s gemaakt van de prachtige locatie en de Ferrari’s die aanwezig waren. Nadat ze kort kennis hadden gemaakt met Freek en Susanne konden zij weer beginnen met de doorreis.

Geer en Goor

De dag vorderde en de stemming zat er steeds beter in. Peter en Marius werden al snel Geer en Goor genoemd. Het was alweer half vijf toen ze aankwamen op de feestlocatie in Doorn. Veel steken en achteruit rijden was wederom de techniek. Gelukkig stond de barbecue al aan en konden ze eerst een hapje eten, alvorens ze gingen slapen in de bus.

Later op de avond hebben Peter en Marius de dag besproken, ze hadden inmiddels veel mooie verhalen! Ook de gasten en de crew van Qmusic waren erg positief, zij wilden wel vaker een beroep doen op deze leuke chauffeurs.

Al met al een prachtige dag en niet onbelangrijk, de diensttijd is niet overschreden. De heren hebben van half zes ’s ochtends tot half drie ’s nachts gewerkt. Dus 21 uur met twee mannen. Chapeau, goed gedaan!