Een gratis, onafhankelijke budgetcoach

HEB JE GELDZORGEN? JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Vaak heb je zelf al geprobeerd om te bekijken hoe je je financiële situatie kunt verbeteren of wellicht van je schulden af kunt komen. Waarop kan ik nog bezuinigen? Welke potjes van de overheid kan ik nog benutten? Schaam je niet, dat is echt niet nodig. Je bent niet de enige in de Nederland waarbij dat niet lukt. Als je hulp toelaat, sta je er niet alleen voor. Hulp zoeken is de belangrijkste stap naar een oplossing.

Klik hier voor meer informatie over de budgetcoach.


Cobus vertelt zijn verhaal om anderen over de streep te trekken

Cobus heeft zelf ervaren hoe moeilijk het is om uit de financiële nood te komen. Hij kent als geen ander de valkuilen waar je mee te maken krijgt. 

Inmiddels heeft hij die geldzorgen achter de rug en daarom deelt hij graag zijn ervaring. Zo hoopt hij dat anderen hier een voorbeeld aan nemen en ook hulp zoeken. 

Welke valkuil ben jij tegengekomen?

In het begin gaf ik anderen de schuld van het feit dat ik in financiële nood was gekomen. Als voorbeeld: ik had een investering in mijn eigen bedrijf gedaan maar dat bleek een verkeerde investering te zijn. Hierdoor ontstonden mijn geldzorgen en daarom legde ik de schuld bij de andere partij. Later besefte ik dat je nooit anderen de schuld moet geven van jouw situatie, je staat zelf aan het roer.

Heb jij direct om hulp gevraagd?

Nee dat heb ik niet gedaan, je schaamt je rot voor de situatie. Maar mijn advies nu aan iedereen is: Accepteer de situatie en vraag om hulp, je bent echt niet de enige met geldzorgen. Toen ik die hulp accepteerde, werd mijn situatie stap voor stap beter. 

Welke tip geef jij aan uitzendkrachten met geldzorgen?

Ik heb 1 belangrijke tip: Geef niet op tijdens jouw gesprekken met een budgetcoach. Als je dat doet wordt het alleen maar erger. Bedenk dat je de eerste stap naar de oplossing hebt gezet en houd dat altijd in gedachten!

 

Logistic Force heeft mij altijd het gevoel gegeven dat we er samen uitkomen. Dat heeft mij gesterkt in het hele proces. Het is fijn te ervaren dat zij je steunen.