Voor werkgevers

Over Logistic Force

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. We helpen organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil.

Hoe kunnen we jou van dienst zijn? 

Op zoek naar krachtige mensen op flexibele basis? Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden van toppers in de sectoren transport en logistiek. Met 20 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt!

Logistic Force is ook gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten die zelfstandig woonachtig zijn in Nederland. Dit doen we in de transport, logistiek, productie èn daarbuiten!

Ben jij klaar voor de dag van morgen? Vanuit 20 theorielocaties en 3 praktijkhallen zet de academie van Logistic Force mensen in hun kracht en stoomt ze d.m.v. beroeps praktijkopleidingen klaar voor de dag van morgen!

De recruitmentafdeling van Logistic Force verbindt toptalent met werkgevers voor vaste banen op HBO- en WO-niveau. We zijn gespecialiseerd in de sectoren transport, logistiek en productie.


Populaire opleidingen

Vind ons in heel Nederland

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. We zijn dus altijd in de buurt! We helpen toppers aan de betere baan en organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil! Wat kunnen we voor jou betekenen?  

Alle vestigingen » Lees meer over LF »
LF locaties

Onze collega's werken o.a. voor:

Buuron
Action
Udea
E van Wijk
Seaborne Group
A.G. van Geffen
Buchner Transport
Simon Loos
Frigo Breda
Neelevat
Albert Keijzer
Rietveld
Penske
Plieger
FreightNed
Rien Boom
CB Cementbouw